Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"GENÇLERİMİZİN HEYECANI VE DİNAMİZMİ BİZLERE ENERJİ VERİYOR"

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan Biga'da Üniversite Birimi ve Biga Merkez Mahalle gençleri ile buluştu.

"GENÇLERİMİZİN HEYECANI VE DİNAMİZMİ BİZLERE ENERJİ VERİYOR"
09 Kasım 2021 - 12:53
AK Parti Biga Gençlik Kolları Başkanı M.Yunus Kandemir'in organizasyonunda buluşan gençler İlçe Başkanı Nihat Borazan ile görüşerek sohbet ettiler.

İlçe Başkan Yardımcıları Saim Bakar ve Hüseyin Keçeci'nin de katıldığı buluşmada ilk konuşmayı İlçe Gençlik Kolları Başkanı M.Yunus Kandemir yaptı.Kandemir Gençler ile birlik beraberlik içerisinde çalışmalar yaptıklarını dile getirerek İlçe Başkanı Nihat Borazan'a bu akşamki gençlik buluşmasına katılımları için teşekkür etti ve AK Parti Biga Gençlik Kolları adına yapılan Kupayı hediye etti.
AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan yaptığı konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi:
"Gençlerimizin enerjisi muazzam sizlerin heyecanı ve dinamizmi bizlere enerji veriyor.Sizler Türkiye'nin aydınlık geleceğine ışık tutuyor kararlılıkla yürüyeceksiniz.Sizlerin bu kararlılığı hedeflerimize ulaşmamızda bizlere en büyük desteği verecek.Bu akşam da sizlerde bunu görüyorum.Hep birlikte 2023 Hedefimize 2053 ve 2071 vizyonumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz.Aramızda Üniversite öğrenimi için Biga'mıza yeni gelen kardeşlerimiz var. Biga'mıza hoş geldiniz.Sizlerin sohbetinden keyif aldık.Bu buluşmaları yaptıkça moral ve motivasyonumuz artıyor.Gençlik Kolları Başkanımıza ve siz kıymetli gençlerimize ben çok teşekkür ediyorum" dedi.

Soru-cevap şeklinde devam eden programda gençler de İlçe Başkanı Nihat Borazan'a büyük ilgi gösterdiler.Hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum