Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GENÇLER VE SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ FİRMALAR İŞKUR DİJİTAL KARİYER GÜNÜ'NDE BİR ARAYA GELİYOR!

İŞKUR tarafından yerel düzeyde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar ile çalışma hayatına yeni atılacak olan eğitimli/nitelikli gençleri buluşturacak Dijital Kariyer Günü etkinliği15 Ocak Cuma günüwww.iskurkariyergunu.com web sitesinde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Bekir Aktürk’ün açılış konuşmasıyla başlayacak.

GENÇLER VE SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ FİRMALAR İŞKUR DİJİTAL KARİYER GÜNÜ'NDE BİR ARAYA GELİYOR!
14 Ocak 2021 - 17:02
Etkinlik, gençlerin sektörler ve firmalar hakkında bilgi sahibi olmasına ve iş bulmasına aracılık etmek, düzenlenecek etkinlikler vasıtasıyla öğrencilerin kariyer planlamalarına yardımcı olmak, aynı zamanda kurum ve kuruluşların nitelikli işgücüne erişimini kolaylaştırmak amacıyla düzenlenecek.
Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü Liderlerinden Salih Ersoy etkinliğin 3. oturumunda Etkili Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri konulu sunumuyla yer alacak. Alanında uzman eğiticiler, kariyer planlaması yapan gençlere ilham kaynağı olacak konularda bilgiler verecekler. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek iş kulübü atölye çalışmalarıyla gençlerin, firmaların İK temsilcileriyle bir araya getirilmesi desteklenerek, işe alım süreçlerinden, staj fırsatlarına, mülakatlarda firma beklentilerinden mülakatlarda nelere dikkat edilmesi gerektiğine kadar birçok konuda kariyer planlaması yolundaki gençlere rehberlik edilecek.
Etkinliğe başvuru yapmak isteyenlerwww.iskurkariyergunu.com adresi üzerinden kayıtlarını yapabilecekler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum