Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EZİNE MYO AKADEMİK KURUL TOPLANTISI REKTÖR PROF. DR. SEDAT MURAT'IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ezine MYO Akademik Kurul Toplantısına ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Monus, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R.Cüneyt Erenoğlu ile Ezine Meslek Yüksekokulunun tüm akademik personeli katıldı.

EZİNE MYO AKADEMİK KURUL TOPLANTISI REKTÖR PROF. DR. SEDAT MURAT'IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
04 Ekim 2019 - 10:06

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat toplantı öncesinde yapılan kahvaltıda akademisyenlerle ve idari personelle bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat araştırma üniversitesi olmayı hedeflediklerini dile getirdi. Yayın ve proje yapmanın önemine dikkat çeken Prof. Dr. Sedat Murat, öğretim üyelerinin bu bakımdan her zaman destekleneceğini söyledi.

Ezine Meslek Yüksekokulunun bu konuda hemen yanında kurulmakta olan olan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) açısından oldukça şanslı bir konumda olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, akademisyenlerden projeler beklediğini ifade etti.

Akademik Genel Kurul Toplantısında Müdür R.Cüneyt Erenoğlu, Ezine Meslek Yüksekokulu akademik personelinin çalışmalarından ve öğrenci potansiyelinden bahsetti. Ezine Meslek Yüksekokulu bünyesinde yapılan sosyal sorumluluk projelerine de değinen Erenoğlu, bunların artarak devam edeceğini, üniversite ve sanayi işbirliği kapsamında Ezine Gıda İhtisas OSB ile birlikte gerçekleştirdikleri ve planladıkları çalışmalardan bahsetti.

Etkinlik geleneksel doğum günü kutlaması ve Meslek Yüksekokulu Yerleşkesine ağaç dikimi organizasyonuyla devam etti.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyet daha sonra Ezine Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’e nezaket ziyaretinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum