Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"EVLİYA ÇELEBİ'NİN İZİNDE KARDEŞ (AHRETLİK) BULUŞMASI"

Vali İlhami AKTAŞ, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün “Evliya Çelebi’nin İzinde Kardeş (Ahretlik) Buluşması” projesi ile “Evliya Çelebinin İzinde” Öğrenci Değişim Programı kapsamında Ankara Batıkent Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesine misafir olarak gelen 12 öğrenci ile Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesinde bir araya geldi.

"EVLİYA ÇELEBİ'NİN İZİNDE KARDEŞ (AHRETLİK) BULUŞMASI"
26 Mayıs 2022 - 11:47 - Güncelleme: 26 Mayıs 2022 - 11:50
Vali İlhami AKTAŞ ziyarette, Proje Koordinatörü Edebiyat Öğretmeni Fırat ORUÇ’tan bilgiler aldıktan sonra misafir öğrenciler ile ders durumları hakkında bir süre sohbet etti.
Ziyaretin ardından misafir öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilere çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyareti sırasında Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Meryem Su KAYA, yazmış olduğu “7 Dakika 13 Saniye” adlı fantastik romanını imzaladı ve Vali İlhami AKTAŞ’a takdim etti.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ ve Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin ŞENGİL de hazır bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum