Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EN GEÇ ADAY ADAYI

Kepez Beldesinde 18 yaşındaki Zehra Başarır, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Kepez Belediye Meclisi Üyeliği aday adaylığı için başvuru yaptı.

EN GEÇ ADAY ADAYI
16 Ocak 2019 - 14:13

Kepez Belediyesi Meclis Üyeliği için AK Parti'den aday adayı olan 18 yaşındaki Zehra Başarır  hazırladığı başvuru evraklarını AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Sevimli’ye teslim etti.

Belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulunan ve en genç isim olarak dikkat çeken Zehra Başarır, "Ben, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Gençler şahlanışımız ve yükselişimiz sizsiniz' sözüyle bu yola çıktım" derken, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Sevimli ise "Genç kardeşimiz Zehra Başarır’ı bu öz güveninden dolayı tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Gençlerimizin siyasette bizlerden ve büyüklerden öğrenecekleri çok şeyler var ama şuanda Zehra kardeşimiz tam tersini yaptı büyüklerine örnek oldu ve belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum