Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"EMEĞİN PAZARLIĞI OLMAZ"

Lapseki Belediyesi Kadrolu İşçiler ve Lapseki Personel Şirketi İşçileri ile Hizmet-İş Sendikası arasında Ek Protokol görüşmeleri sürüyordu. Görüşmeler, mutabakata varılarak düzenlenen törenle imzalandı. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, konuya ilişkin “Kardeşlerimizin almış oldukları ücretlerin enflasyon tarafından erimesine izin vermedik ve Ek Protokolü imzaladık” ifadelerini kullandı.

"EMEĞİN PAZARLIĞI OLMAZ"
07 Ağustos 2023 - 11:28
Lapseki Belediyesi Kadrolu İşçiler ve Lapseki Personel Şirketi İşçileri ile Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden Ek Protokol görüşmeleri mutabakata varılarak düzenlenen törenle imzalandı.
“ÜCRETLERİNE YÜZDE 81,55 ORANINDA ZAM YAPMIŞ BULUNMAKTAYIZ”
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz konuya ilişkin “Bugüne kadar imkanlarımız dahilinde maddi ve manevi olarak yanlarında olmaya çalıştığımız mesai arkadaşlarımız için imkanlarımızı değerlendirip işçi kardeşlerimizin yüzleri gülsün diyerek ücretlerine %81,55 oranında zam yapmış bulunmaktayız. Lapseki’miz için canla başla çalışan arkadaşlarımıza yapılan bu zamlar helal olsun. Biz çalışanlarımız ile birlikte halkımıza karşı güler yüz ile daha iyi hizmet etmeye çalışıyoruz. Emeğin pazarlığı olmaz. Kardeşlerimizin almış oldukları ücretlerin enflasyon tarafından erimesine izin vermedik ve Ek Protokolü imzaladık” ifadelerini kullandı.
“İMZAMIZ İŞÇİNİN KARARIDIR”
Hizmet-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Vedat Yılmaz’ın yaptığı açıklamada “Bugün Lapseki’de bulunuşumuz işçi arkadaşlarımızın daha iyi bir yaşama adımlarını atmaları içindir. Lapseki Belediye’miz ile Hizmet-İş Sendika’mız arasında sizlerin ve bununla birlikte ailelerinizin geleceğini, ekmeğini ve kazancını ilgilendiren bir günde hep beraberiz. ‘İmzamız işçinin kararıdır’ ilkesinin bir kez daha yolumuzu aydınlattığını görüyoruz. Özellikle bugün burada emek ve alın terimize sahip çıkarak bizlere bu sevinci yaşatan ‘Benim işçimin yüzü gülerse Lapseki halkının yüzü güler, benim işçim mutlu ve huzurlu olursa Lapseki mutlu ve huzurlu olur diyen Belediye Başkanı’mız Eyüp Yılmaz’a şahsım, yönetimim, sendikam ve sizlerin adına teşekkür ediyorum” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum