Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eğitim çalışması toplantısı düzenlendi

Çanakkale Kent Konseyi yürütme kurulu, mahalle meclisleri, tematik meclisler yürütme kurulları asil ve yedek üyelerinin yanı sıra çalışma grupları gönüllüleri Çanakkale Belediye Çalışanları Eğitim Sosyal Tesis ve Rekreasyon Alanı Ercan Adsız toplantı salonunda “Gönüllük eğitimi ve mahalle komitelerinin” çalışmalarının anlatıldığı toplantıda bir araya geldi.

Eğitim çalışması toplantısı düzenlendi
08 Kasım 2018 - 17:30

İki oturum halinde gerçekleştirilen toplantının ilk oturumunda Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir, kent konseyi olarak yapmış oldukları çalışmaları ve deneyimlerini aktardı. Ozan Demir katılımcılara “Gönüllük Deneyimleri” eğitimi de verdi. Avcılar Kent Konseyi Genel Sekreteri Turgay Halisçelik’de yaptıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı. Oturum soru-cevap bölümüyle sona erdi.

 

Öğleden sonra gerçekleştirilen oturumda Nilüfer Kent Konseyi mahalle komiteleri sorumlusu Suna Acar, Kent Konseyi yürütme kurulu, mahalle meclisleri, tematik meclisler yürütme kurulları asil ve yedek üyelerinin yanı sıra çalışma grupları gönüllüleri ile bir araya geldi.  

Acar, yaptığı sunumda “Nilüfer Mahalle Komiteleri” hakkında bilgiler verdi. Ertuğrul mahalle komitesi üyesi Ertuğrul Gönülsüz, Görükle mahalle komitesi üyesi Sacit Cam, Kırsal alan çalışma grubu gönüllüsü Emre Karagöz, Barış mahalle komitesi üyesi Sevilay Karaca

katılımcılara yaptıkları çalışmaları aktardı. Oturum karşılıklı görüş ve önerilerin iletilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum