Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER!

Ada sakinlerinden 31 yaşındaki Ramazan Öksüz, dün gece geç saatlerde Bianca isimli bar önünde 4 kişi tarafından dövülerek öldürüldü. Olaya karıştığı iddia edilen 4 kişi ise Bozcaada Emniyeti tarafından tutuklandı.

DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER!
29 Haziran 2019 - 13:51

Çanakkale’de son günlerine artı arda gelen ölüm haberlerine, dün bir yenisi daha eklendi. Turizm cenneti Bozcaada’da işlenen korkunç cinayetle ilgili edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 03.30 sularında Arka Deniz mevkiinde, Bianca isimli barın önünde meydana geldi.

Ada dışından geldikleri tespit edilen ve henüz kimlikleri tam olarak netleşmeyen 4 kişi, tartışmaya başladıkları Ramazan Öksüz isimli 31 yaşındaki bir vatandaşı darp etmeye başladı. Olayı gören vatandaşlar ise durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

112 ekipleri olay mahalline geldiklerinde, yerde kanlar içinde darp edilmiş halde bulunan Ramazan Öksüz’ün kalbi durmuştu. Fakat uzun süre yapılan kalp masajına rağmen hayata döndürülemeyen Öksüz, yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre olaya karıştığı tespit edilen 4 kişi ise Bozcaada Emniyeti tarafından tutuklandı. Sabah saatlerinde Ada’ya gelen savcı cinayetle ilgili incelemelerde bulunurken bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi intikal ettirildiği öğrenildi.

Öte yandan korkunç olayın ardından Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin’in talimatıyla Bianca isimli barın kapatıldığı öğrenildi. Gültekin, siyasi partilerin üst düzey yöneticileri ve belediye meclis üyelerini de acil olarak toplantıya çağırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum