Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"DEVA PARTİSİ 31 MARTTA BEKLENİLENİN ÇOK ÜSTÜNDE OY ALACAK"

DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından Çanakkale Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

23 Şubat 2024 - 16:14
Bir dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı olan Emekli diplomat Davut Gazi Benli, DEVA Partisi tarafından Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak seçilmişti. DEVA Partisi İl Başkanlığında yapılan toplantıya, DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Kemal Kavut, DEVA Partisi Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Nur Yılmaz Güngören, Yöneticiler ve partililer katıldı. Toplantıda konuşma yapan DEVA Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Davut Gazi Benli, vatandaşları havai projelerle oyalamayacaklarını, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimden sonra ayakları yere basan projelerle Çanakkale’nin gelişmesinde katkıda bulunacaklarını söyledi. Belediye Başkan Adayı Benli, ayrıca Çanakkale’nin sorunlarını bildiklerini ve bu projeleri Çanakkale halkıyla birlikte oluşturacaklarını söyledi.
“BİZLER İLKELERİMİZE BAĞLI KALDIK”
DEVA Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Davut Gazi Benli; “Bir dönem Çanakkale AK Parti Milletvekili Aday Adayı olmuştum. O günlerden sonra siyasete bakış açım değişti. Onların antidemokratik bakış açısı ile benim bakış açım yavaş yavaş ayrışmaya başladı. Daha sonra 2021 yılının Temmuz ayında Özbekistan Büyükelçiliği’ndeki görevim sona erer ermez, emekli olduktan sonra da DEVA Partisine katıldım. Dolayısıyla yaklaşık 3 yıla yakın bir süredir DEVA Partisinde bulunuyorum. AK Parti’nin 2001’deki kuruluş ilkeleri olan ileri demokrasi, hukukun üstünlüğü, yolsuzlukla mücadele ve yoksullukla mücadele konularında başarılı bir süreç başlamıştı. Ancak o süreç 2015 yıllarına doğru terkedildi. Dolayısıyla bizler de kuruluş ilkelerimize bağlı kaldık.
“ULUSLARARASI FİNANSMANLAR KULLANARAK HALKIMIZA MİNİMUM YÜK GETİRECEĞİZ”
Biz havai, ayakları yere basmayan ve kaynağı belli olmayan projelerle milleti aldatmayacağız. Çanakkale’nin birçok sorunu var ve biz de hepsini biliyoruz, farkındayız. Ancak önemli olan Çanakkale Belediyesinde bütün bunları yapabilecek yatırım bütçesini oluşturmamız gerekiyor. Eğer seçilirsek Çanakkale halkıyla birlikte, onların ihtiyaçları doğrultusunda, katılımcı belediyecilik anlamında, insanımızın istediği her şeyi projelendirerek, uluslararası finans kaynakları ile birlikçe çözeceğiz. Bunlar benim uzmanlık alanlarım. Benim ömrüm Avrupa birliği fonlarıyla, İslam kalkınma bankası fonlarıyla, dünya bankası hibeleriyle geçti. Dolayısıyla bütün bunları uluslararası ölçekte finansmanlarla çözerek halkımıza minimum yük getirerek çözeceğiz” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum