Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DENETİMLİ SERBESTLERDEN TABYA TEMİZLİĞİ

Çevre temizliğinin sağlanması ve doğanın korunması amacıyla Adalet Bakanlığı tarafından başlatılan Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi kapsamında, 18 kişiden oluşan yükümlü grubu Anadolu Hamidiye Tabyası’nda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

DENETİMLİ SERBESTLERDEN TABYA TEMİZLİĞİ
30 Ağustos 2019 - 10:35

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’un 29 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 11:00’de Ankara’da katılımları ile birlikte tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenen çevre temizliği etkinliği Çanakkale’de de Anadolu Hamidiye Tabyası’nda gerçekleştirildi. Hamidiye Tabyası’nda 26 Ağustosta başlayan, denetimli serbestlik altında kamu yararına ücretsiz çalışma tedbirine tabi tutulan 18 kişiden oluşan yükümlü grubu tarafından gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliğine Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat katılım gösterdi.

Dört gün boyunca devam eden etkinlikte 18 yükümlü tarafından günde dört saat süreyle yapılan çalışmalarda, Tabya’daki yürüyüş alanlarında bulunan toplam 1600 ağacın dibi çapalanarak, sulamaya hazırlanıp bakımları yapıldı ve Tabyanın 1 kilometrelik Çanakkale Boğaz’ı deniz sahili de ayrıca temizlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum