Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"CUMHURİYETE GİDEN YOL" BÜYÜLEDİ

20 Mayıs 2022 - 11:31
Kepez Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İlhan Şeşen ve Sunay Akın Kepezlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

İlk olarak Kepez Belediyesi Halk Kütüphanesinde okuyucularla buluşan Sunay Akın, kütüphaneyi gezerek yetkililerden bilgi aldı, ardından kitaplarını imzaladı.

Akşam programları kapsamında ise Kepez Halk Kafe yanında oluşturulan alanda “Cumhuriyete giden yol” isimli sahne performansı ile İlhan Şeşen ve Sunay Akın Kepez halkına unutulmaz bir 19 Mayıs coşkusu yaşattı.

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan; "Son dönemlerde inanın en keyif aldığımız bir akşam yaşadık. 19 Mayıs coşkusuna yakışır bir gece oldu. Siz Kepez halkı adına üstatlarımıza sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Normalde her konser sonrası mikrofonu elime alır uzun uzun konuşurum ancak bu akşam bunu yapamam. Alime sormuşlar en çok neyi bilirsin diye. Haddimi demiş. Bende haddimi bilip üstatlarımın önünde iyi ki Çanakkale'ye, İyi ki Kepez'e geldiniz diyorum. Eğer kabul buyururlarsa sizler adına özgür Kepez halkı adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum