Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO YÖNETİM KURULU BAYRAMİÇ'DE RESMİ TEMASLARDA BULUNDU

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet Bayramiç Kaymakamlığı, Bayramiç Belediye Başkanlığını ve Bayramiç Ziraat Odasını ziyaret ederek resmi temaslarda bulundu.

ÇTSO YÖNETİM KURULU BAYRAMİÇ'DE RESMİ TEMASLARDA BULUNDU
28 Ocak 2020 - 16:22

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Kahraman ve Volkan Temiz, Meclis Üyeleri Ercan Uysal, Metin Tunç, Şenol Yüksel ile Genel Sekreter Sema Sandal’ın hazır bulunduğu heyet sırasıyla, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir ve Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan’ı makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

“BAYRAMİÇ, İLİMİZİN TARIM SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ ÜRETİM MERKEZLERİ ARASINDA”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Bayramiç’te gerçekleştirilen resmi ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada; “İlimiz tarım ve tarıma dayalı sanayide ülkemizde ön sıralarda yer alıyor. Ulusal ve uluslararası pazarlarda ürünlerimizin hak ettiği katma değeri yaratabilmesi için coğrafi işaret ve markalaşmaya daha fazla ağırlık vermeliyiz. Ürünlerimizin yurt dışı pazarlarda tanıtımı için daha çok tanıtım materyali hazırlamalıyız. Yerli üretici ile yabancı alıcıyı bir araya getirecek platformlar hazırlamalıyız. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemizde katma değerli ürün üretilmesi ve markalaşma için yapılacak her türlü çalışmaya destek veriyoruz.Bayramiç Kaymakamımız Sayın Sercan Gökdemir, Bayramiç Belediye Başkanımız Mert Uygun ve Bayramiç Ziraat Odası Başkanımız İsmail Pehlivan’a Bayramiç’in kalkınması için yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum