Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO HAZİRAN AYI KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Komite Başkanları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy başkanlığında toplandı.

ÇTSO HAZİRAN AYI KOMİTE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI
14 Haziran 2019 - 10:13

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Berkin Karaca, Ersin Kahraman, Semih Toprak ve Volkan Temiz ile Genel Sekreter Sema Sandal’ın bulunduğu toplantıya, 3 no’lu Meslek Komite Başkanı Ercan Uysal, 5 no’lu Meslek Komite Başkanı Emre Altındal, 9 no’lu Meslek Komite Bşkanı Yasin Başaran, 10no’lu Meslek Komite Başkanı Kadir Alaylı, 11 no’lu Meslek Komite Başkanı Ercan Döner, 14 no’lu Meslek Komite Başkanı Sezer Güner, 20no’lu Meslek Komite Başkanı Faruk Kartal ve 21no’lu Meslek Komite Başkanı Hüseyin Şen katıldılar.

“GESTAŞ’IN BAYRAM SEFERLERİ SORUNSUZ OLARAK TAMAMLANDI”

Komite Başkanları, toplantısında Mayıs ayında gerçekleştirilen faaliyetler ve takibi yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy; “Bayramda gerçekleştirilen GESTAŞ seferleri yapılan yeni düzenlemeler sayesinde sorunsuz olarak yapıldı. Ancak bununla beraber ilimizin kronik sorunu haline gelen otopark sorunu ve merkez ’de bir tuvalet olmaması sorunu yine en çok gelen şikayetlerden” dedi.

Komite Başkanları toplantıda, eğitim dönemimin sona ermesi ve yeni eğitim döneminde yapılabilecek çalışmalar ile diğer sektörlerde yaşanan sorunlarını ve görüş önerilerini gündeme getirerek, üyelerden gelen talep, şikayet ve proje önerilerini Komiteleri vasıtasıyla Yönetim Kuruluna iletmek üzere çalışacaklarını belirtmeleriyle aylık Meslek Komite Başkanları toplantısı sona erdi.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum