Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO BAŞKANI SEMİZOĞLU OLAĞAN TOPLANTISINA VE 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ ZİYARETİNE KATILDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Güney Marmara Kalkınma Ajansı olağan Yönetim Kurulu Toplantısına ve ardından 1915 Çanakkale Köprüsüne düzenlenen ziyaretlere katıldı.

ÇTSO BAŞKANI SEMİZOĞLU OLAĞAN TOPLANTISINA VE 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ ZİYARETİNE KATILDI
18 Aralık 2019 - 14:13

Çanakkale Valisi Sayın Orhan Tavlı ve Balıkesir Valisi Sayın Ersin Yazıcı Başkanlığında gerçekleştirilen GMKA Yönetim Kurulu toplantısında, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Vali Yardımcısı V. Tahir Şahin, GMKA Genel Sekreter V. Abdullah Güç, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren ve Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bursa Bölge Müdürü Sezgin Küçükbekirile GMKA uzmanları hazır bulundu.

“GMKA 2019 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARININ BÖLGEMİZİN REKABET GÜCÜNE VE KALKINMA SÜREÇLERİNE KATKI SAĞLAMASINI BEKLİYORUZ”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, GMKA olağan Yönetim Kurulu toplantısı ve 1915 Çanakkale Köprüsü ziyareti hakkında yaptığı açıklamada; “Güney Marmara Kalkınma Ajansımızın 2019 Yılı Mali Destek Programlarına başvuru süreci geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı. Başvuru yapan projelerin bölgemizin rekabet gücüne ve kalkınma süreçlerine katkı sağlamasını bekliyor, tüm başvuru sahiplerine başarılar diliyoruz.” dedi.

“1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ İLE BÖLGEMİZİN VİZYONU DEĞİŞECEK”

1915 Çanakkale Köprüsü ziyaretiyle ilgili bilgi veren Başkan Semizoğlu; “Bölgemizin değil ülkemizin son dönemlerdeki büyük ölçekli yatırımları arasında yer alan 1915 Çanakkale Köprüsü daha tamamlanmadan bölgemizde çok ciddi bir hareketlilik başlattı. Tamamlandıktan sonra bölgemizin vizyonunun tamamen değişeceğine ve rekabette ilimiz için büyük avantajlar yaratacağına inandığımız bu büyük yatırımı, Çanakkale Valimiz Sayın Orhan Tavlı ve Balıkesir Valimiz Sayın Ersin Yazıcıile beraberindeki heyetle ziyaret ettik. Karayolları Bursa Bölge Müdürümüz Sezgin Küçükbekir’den yapım süreci hakkında detaylı bilgi aldık. Devletimizin bölgemize verdiği önemin farkındayız, bizlerde iş insanları olarak üzerime düşeni yapmalı, yani daha çok üretmeliyiz.” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum