Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Ramazan Bayramı dolayısıyla CHP Çanakkale İl teşkilatı tarafından Barış Kafe’de bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşmada partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI
10 Nisan 2024 - 12:59
Çanakkale Belediyesi Barış Kafe’de düzenlenen programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, CHP Çanakkale Milletvekilleri Özgür Ceylan ve İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İl Başkanı Levent Gürbüz, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, öneceki dönem Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma programında konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, “Tüm Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüzün, yöneticilerimizin, üyelerimizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, tüm hemşerilerimi herkesin bayramını kutluyorum. Çok güzel bir bayram, Ramazan ayımızı da çok güzel geçirdik. Sevgiyle, saygıyla, hoşgörüyle, dayanışmayla bu bayramımız da böyle geçsin. Sofralarımız da bereket olsun. Yuvalarımızda huzur olsun ve nice bayramlarda mutlu, sağlık huzurlu nice bayramlarda birlikte olalım. 1989 yılından bugüne bize güvendiler, güveniyorlar. Sosyal demokrat yönetim anlayışına devam diyorlar. Çünkü halkçı belediyecilik, dürüst belediyecilik, şeffaf belediyecilik, genel demokrasi çok önemli Çanakkale’de bu devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi değişimin gücüyle ayağa kalktı. Türkiye’de ayağa kalktı. Bu değişim devam edecek. Yerel iktidar eminim ki ilk genel seçimde genel iktidara da taşınacak. Türkiye’nin bu de yenilenmeye, yeni bir yönetim anlayışına çok ihtiyacı var. Onun için çok çalışacağız. Sorumluluğumuz çok büyük” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum