Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Ak Parti Teşkilatı ile vatandaşlar bir araya geldi.

AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA
10 Nisan 2024 - 13:02
Ramazan Bayramı kapsamında Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığı Binası’nda düzenlenen Bayramlaşma Programı’nda, geçtiğimiz Yerel Seçimler Süreci değerlendirildi. Seçimlerde, yüzde 18.27 oy alan Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu; “Biz 35 yıldır alınmayan belediyeyi kaybettik, hükümeti kaybetmedik. seçilen meclis üyelerimiz burada, Yapacakları muhalefet ile emin olun, inşallah beş yıl sonrası için önlemlerini alacaklar” diye konuştu.
Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Bayramlaşma Programı’nda konuşan Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu; “Bizimle birlikte çalışan dava arkadaşlarımıza, teşekkür ediyorum. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrencileriyiz. Biz milleti suçlamadık, hiçbir zaman kaybettik demedik çünkü milletimiz, ne karar verdiyse, odur en doğru karar, bizi seçtiği zaman verdiği karar gibi. Biz, sandıktan çıkan önlemimizi, uyarımızı aldık ve özellikle algı yönetimi yaratmak isteyenlere değinmek istiyorum, lütfen başınızı dik tutun çünkü biz dört yıl daha sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde iktidar partisiyiz, biz 35 yıldır alınmayan belediyeyi kaybettik, hükümeti kaybetmedik. seçilen meclis üyelerimiz burada, Yapacakları muhalefet ile emin olun, inşallah beş yıl sonrası için önlemlerini alacaklar ve dört yıl sonra Ak Parti büyük bir güçle, büyük bir oyla yine iktidar olacak ama hep birlikte sizlerin sayesinde. Bir bütün olmamız gerektiğini sizlerin sayesinde gördük, kaybedenin biz de olabileceğimizi gördük. Ben bir uyarı olarak görüyorum bu sonucu ve en iyi sloganımızın ‘Durmak yok, yola devam’ olduğunu unutmayalım. Sadece gidenin, beş yıl daha Ak Parti Belediyeciliği olduğunu unutmamak lazım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum