Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'DEN ÇTSO YÖNETİM KURULU'NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Yönetimi Temsilcileri, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

CHP'DEN ÇTSO YÖNETİM KURULU'NA ZİYARET
16 Ekim 2021 - 11:19
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Kahraman, Özgür Ekşi, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, Çanakkale Milletvekili CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Merkez İlçe Başkan Vekili Süleyman Erte ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
“ÇTSO OLARAK, DEVLETİMİZİN BİRLİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAVUNAN TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ”
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak parti ayrımı yapmaksızın Devletimizin birliği ve bütünlüğünü savunan tüm partilere eşit mesafedeyiz. Hepimiz farklı siyasi görüşlere sahip olsak da Odamızın kapısından içeri girdiğimiz andan itibaren siyasi görüşlerimizi geride bırakıyoruz. Ortak akıl ile üyelerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini,ilimizin Milletvekilleri başta olmak üzere ilgili tüm muhataplarına yazılı ve sözlü olarak iletiyoruz. Çanakkale’nin sekiz binin üzerinde üyesiyle kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşuyuz. İlimizde bir siyasi partiyi temsilen seçilenleri, seçildikten sonra parti temsilcisi olarak değil, Çanakkale temsilci olarak görüyoruz ve seçilenlere bu görüşle yaklaşıyoruz. Çanakkale’nin yararına yapılacak her çalışmada da siyasi kimliklerin bir kenarda bırakılarak tek vücut olunması,17 plaka olarak hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz.” dedi.
CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve Başkan Semizoğlu’nun sözlerine katıldığını belirterek, hepimizin ortak tutkusunun Çanakkale olduğunu, bu düşünce ile de her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaya hazır olduklarını söyledi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum