Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cevatpaşa Mahallesi'nde Üstyapı Çalışmaları Tüm Hızı İle Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün kentin çeşitli cadde ve sokaklarında gerçekleştirdiği kanalizasyon ve yağmursuyu hattı yapım işi kapsamında, Cevatpaşa Mahallesi’nde yürütülen çalışmaların tamamlanmasının ardından yürütülen üstyapı çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Cevatpaşa Mahallesi'nde Üstyapı Çalışmaları Tüm Hızı İle Devam Ediyor
12 Eylül 2018 - 11:40

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce Cevatpaşa Mahallesi Yusufhoca, Veli Yaşin, 1.Çanakçılar, 2.Çanakçılar ve 3.Çanakçılar Sokaklarında yürütülen çalışma kapsamında 756 metre yağmursuyu hattı, 1107 metre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirildi.

Yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının imalatının tamamlanmasının hemen ardından üstyapı çalışmalarına başlayan Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yusufhoca, Veli Yaşin, 1.Çanakçılar, 2.Çanakçılar ve 3.Çanakçılar Sokakta kilit parke taşı ile kaldırım ve yol imalatlarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Bordür ve yağmursuyu oluğu imalatları da devam eden çalışmanın bu hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Çalışmaların bulunduğu bölgelerde gerekli trafik yönlendirmeleri ve uyarı levhaları ile bilgilendirme çalışmaları yapılacak olup, kentlilerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda bilgilerine sunarız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum