Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ÇEMLİSDER" MEZUNLAR BULUŞMASININ 14'ÜNCÜSÜ YAPILACAK

Çanakkale Endüstri meslek Lisesi Mezunlar Derneğinin geleneksel hale getirdiği "Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi" nin 14'ncüsü 22 Mart Cuma akşamı gerçekleştirilecek.

20 Mart 2019 - 16:34

750 üyeli derneğin, üye ve meslek eğitimine gönül vermiş olanların buluşacağı etkinlik Balıkçı 286 Restaurant'ta yapılacak.

Etkinlik öncesi Çanakkale Endüstri meslek Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Ahmet Özel bir basın açıklaması yayınlayarak hem davet etti hem de duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Özel yaptığı açıklamada; " Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği olarak her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz birlik beraberlik ve dayanışma gecesinin 14'üncüsünü bu sene de kutlayacağız. Gecemizin her yıl birbirinden daha güzel olması açısından geniş bir mekanda, 22 mart cuma akşamı saat 20.00'de buluşacağız. Gecemizin normal eğlence gecelerinden çok öte, birlik beraberlik ve dayanışmamızı arttırıcı, kaynaştırıcı, iyi ve kötü günlerimizin birbirimizin yanında olması açısından bu gecede üyelerimizin katılmalarını son derece önemsiyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum