Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇASİAD ÜYELERİNİN NABZINI TUTUYOR

ÇASİAD Yönetimi, üye ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

ÇASİAD ÜYELERİNİN NABZINI TUTUYOR
16 Ekim 2020 - 11:13
Üye ilişkilerine önem veren ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ve beraberindeki ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Semih Toprak, ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Z.Mert Öztürk ile birlikte ÇASİAD Üyesi Ferman Karakaya ve Cem Fidan'ı iş yerlerinde ziyaret ettiler.
Pandemi süresi boyunca faaliyetlerine ara veren ÇASİAD, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının sona ermesiyle birlikte çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran üyeleri arasındaki iletişimi güçlendirmek, sektörlerine dair bilgi almak ve genel ekonomik durumu değerlendirmek amacıyla görüşmeler gerçekleştirmeye hız kesmeden devam edeceğiz, dedi.  Başkan Başaran pandemi sürecinde üyelerimizle sürekli iletişim halinde olduk. Pandemi ile mücadele kapsamında, doğru ve kesintisiz bilgi akışıyla, üyelerimizin süreci sağlıklı yönetebilmeleri için gelişmeler hakkında sık sık bilgilendirmelerde bulunduk. Yeni normale geçişimizle birlikte üye ziyaretlerimizi yapmak için sahaya indik, dedi. Başkan Semih Başaran, ÇASİAD güçlü bir ailedir. . Bunun gereği olarak da birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üye ziyaretlerimiz de tüm hızıyla sürecek" diye konuştu. Çanakkale'nin önemine değinilen ziyaretlerde Çanakkale'nin geleceği, yatırımları ve ekonomik durumu ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
ÇASİAD Başkanı Semih Başaran'ın ÇASİAD Üyeleri Ferman Karakaya ve Cem Fidan'a ÇASİAD Kurucusu Rahmetli Tuğrul Erdoğdu Aksoy'un yazdığı "Bir Yaşam Şehir Çanakkale" adlı kitabını hediye etmesiyle ziyaretler son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum