Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇASİAD'TAN KEPEZ BELEDİYESİNE VE REKTÖR PROF.DR.SEDAT MURAT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Mehmet Işık, Yönetim Kurulu Üyeleri; Kerem Ünsal, Orkun Yalman, Z.Mert Öztürk, Fahri Karapınar ve Özge Aretlik Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan'ı makamında ziyaret ettiler.

ÇASİAD'TAN KEPEZ BELEDİYESİNE VE REKTÖR PROF.DR.SEDAT MURAT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
11 Temmuz 2019 - 11:22

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan'a hayırlı olsun dileklerini sunarak başarılar dilediler.

Çanakkale ve ülke ekonomisine ilişkin sıcak bir sohbetin yaşandığı ziyarette, dernek  çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Semih Başaran gelecek dönemlerde yapılabilecek ortak çalışmalar üzerine de istişarelerde bulundu.  Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam eden ziyarette Kepez Belediyesi olarak imkanlar ve kanunlar çerçevesinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi ve Başkan Semih Başaran'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek derneğin yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

ÇASİAD Yönetim Kurulu ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa süre önce Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) rektörlük görevine atanan Prof.Dr.Sedat Murat'ı makamında ziyaret etti. Yeni görevinde Rektör Murat’a başarılar dileyen Başkan Başaran, Türkiye’nin en önemli yüksek öğrenim kurumlarından biri olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin gelişimine katkı sağlamak için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. ÇASİAD Başkan'ı Semih Başaran, üniversite-sanayi iş birliklerimizi güçlendirerek ortak çalışmalar yapmak arzusundayız, dedi. Üniversitelerin bulundukları yerlerin kalkınmasına en önemli katkıyı sunan yapılar olduğunu kaydederek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin de yeni dönemde önemli işlere imza atacağına inandığını belirtti. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof.Dr.Sedat Murat ise, Başaran’a nazik ziyareti ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak, Çanakkale'nin kalkınmasının yanı sıra üniversite öğrencilerinin daha kaliteli eğitim almaları için çalışacaklarını dile getirdi. Rektör Murat, “Büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizin farkındayız. Gecemizi gündüzümüze katarak, bütün enerjimizle ilimize, ülkemize, insanımıza en iyisini sunmaya çalışacağız. Öğrencilerimize, daha iyi bir fiziki ortamda ve kendilerini her yönden geliştirebilecekleri imkanlar sunmak öncelikli görevlerimiz olacak. Bizde iş dünyası ile yakın işbirliği içerisinde çalışarak bölge kalkınmasına ve dolayısıyla Türkiye’mizin kalkınmasına katkı sunmak istiyoruz. Bu kapsamda çeşitli projeler üretmeye çalışacağız.” dedi.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof.Dr.Sedat Murat'a ÇASİAD Kurucusu Rahmetli Tuğrul Erdoğdu Aksoy'un yazdığı "Bir Yaşam Şehir Çanakkale" adlı kitabını hediye etmesiyle ziyaretler son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum