Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇARŞAMBA SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR

Çanakkale Kent Müzesi ve Arşivi’nde Kentte Merkez Ortaokulu sergisinin paralelinde gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor.

ÇARŞAMBA SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR
14 Kasım 2019 - 12:06

13 Kasım Çarşamba günü Feridun Kayaalp ve Ferhat Sarıdal ile Merkez Ortaokulu Anıları konuşuldu. Feridun Kayaalp, kendisini tanıtarak başladığı sohbette özel ders ve dershane kültürünün olmadığı dönemde öğretmenlik yaptıklarını ve bu dönemlerin imkanlarına göre mezun olan öğrencilerin başarılarından söz etti. Müdür yardımcısı olarak görev yaptıkları dönemlerdeki çalışma arkadaşlarını da anan Feridun Kayaalp, okulun ek binasının yapılma sürecini ve bu süreçte okulun bahçesine gelen sahipsiz bir kuzu ile yaşadıklarını da paylaştı. Ferhat Sarıdal’ın Merkez Ortaokulu’na tayinini anlatarak başladığı sohbetin ikinci yarısında gülümseten diyaloglar konuşuldu. Okula tayin olmadan önce Erzincan’da görev yaptığını söyleyen Ferhat Sarıdal küçük bir okuldan 1500 öğrencili bir okula tayin olmasının kendisini şaşırttığını, müdür yardımcılığı görevi sırasında beraber çalıştığı müdürüyle yaşadıklarını paylaştı. Okulun kalabalık kadrosuna rağmen birbirine kenetlenmiş bir şekilde çalıştıklarını ve 80’ler boyunca diğer okullarda görülen siyasi ayrımların Merkez Ortaokulu öğretmenleri arasında hiç olmadığını söylerken öğretmenler olarak birbirlerine arka çıktıkları dönemlerden de örnekler verdi.

Okulun koridorlarında geziyormuş hissini uyandıran sohbet, 4 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Çarşamba sohbetinde buluşulmak üzere sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum