Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL KAYA'NIN 30 AĞUSTOS MESAJI

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlanışının 97. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

ÇANAKKALE ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL KAYA'NIN 30 AĞUSTOS MESAJI
29 Ağustos 2019 - 11:47

30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zaferin, hepimizin ortak mirası olduğu söyleyen Başkan Kaya;

“Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 97. yılını coşkuyla kutluyoruz. Milletimiz, tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş bu uğurda her türlü mücadeleyi göze almıştır. 30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti de Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir.Yeni zaferler de kendini geliştirmiş, akıllı gençlerin, birbirlerine saygılı, hakkı, hukuku koruyan kollayan, mutlu ve umutlu gençlerle kazanılacaktır.

Bir ulusun birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya gösterdiği, milli mücadele sürecinin en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin 97. yılını kutluyoruz. Bu büyük zaferin 97. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum