Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE VE ÇEVRESİNİN GÜNCEL DEPREM AKTİVİTESİ VE YAPILAN ÇALIŞMALAR PANELİ YAPILDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü işbirliği ile “Çanakkale ve Çevresinin Güncel Deprem Aktivitesi ve Yapılan Çalışmalar” konulu panel düzenlendi.

ÇANAKKALE VE ÇEVRESİNİN GÜNCEL DEPREM AKTİVİTESİ VE YAPILAN ÇALIŞMALAR PANELİ YAPILDI
11 Mart 2019 - 12:06

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panele; Vali Orhan TAVLI,  ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Levent Yılmaz,  protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan panelde; Vali Orhan TAVLI, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Levent Yılmaz birer konuşma yaptılar.  

Ardından ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Çanakkale ve Çevresinin Güncel Deprem Aktivitesi ve Yapılan çalışmalara ilişkin bir sunum yaptı.

ÇOMÜ Jeofizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tolga Bekler, depremin bilimsel alt yapısı ile ilgili bilgiler vererek, Jeofizik Bölümü ile Deprem Araştırma Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin konuyla ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Panelde, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden Dr. Feyza Nur Bekler de Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olarak ne gibi çalışmalar yaptıklarını ve yapacaklarını belirten bir sunum yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum