Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARETLER

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üyesi Cengiz Günay, TOBB Odalar ve Borsalar Daire Başkanı Hasan Erbay, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARETLER
27 Temmuz 2019 - 10:31

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulunduğu toplantıda güncel ekonomik konular ile TOBB’den beklentiler gündeme getirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek : “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bizim üst kuruluşumuz, geniş ailemizin büyüğüdür. Biz de bu ailenin bir ferdi olarak; üyelerimizin sorunlarını, sektörlerimizin sıkıntılarını ilk anlatacağımız ve çözümünü de beklediğimiz bir kurumdur. Bu sebeple öncelikle Birliğimizde 61 adet Sektör Meclislerinin aktif ve şeffaf  çalışmasını talep ettik. İş dünyasının % 99,8’İni KOBİ’ler oluşturuyor ve istihdamın % 74’ünü de KOBİ’ler sağlıyor. Binde 2’yi oluşturan en büyükler de tabi temsil edilecek ama onlar ile bizim sorunlarımız farklı. Konsey toplantılarının  daha verimli geçmesi için de  ilgili bürokratların  katılmalarını öneriyorum. Ülkemizde ne yazık ki bürokrasi sorunu var. Cumhurbaşkanımız bile bu durumdan şikayetçi ve 12 Ekim 2018 ‘de genelge yayınladı. Bizler iş dünyasının önünü açmak için uğraşırken nasıl kaparım diye mesai yapıp maaş alan  bürokratlar var. Bunlara sessiz kalmayalım. Bunları konuşmazsak, kendimizi ifade edemezsek buralarda oturmamızın da manası yok. Bunların konuşulacağı platformları da biz oluşturmalıyız. Odalar, Borsalar ve Birliğimiz bunun için var. Bu anlayış ve yaklaşım ile çalışmalıyız” dedi.”

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay da TOBB Yönetim olarak her fırsatta oda ve borsa ziyaretlerini sürdürdüklerini ve sorunları yerinde dinlediklerini belirterek samimi bir şekilde düşüncelerini paylaştığı için ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na teşekkür etti ve yakın zamanda Çanakkale’de bir bölge Oda Borsaları toplantısı planladıklarını söyledi.

Görüşme sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu tarafından TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’a 57. Alay Sancağı hediye edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum