Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE OSB HEDEFLERİNE YAKLAŞIYOR

ÇANAKKALE OSB HEDEFLERİNE YAKLAŞIYOR
25 Mayıs 2021 - 12:54
Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy, Organize Sanayi Bölgesinde tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.
“ÇANAKKALE
 OSB’MİZİ BÖLGEMİZİN GELİŞEN VİZYONU VE İHTİYAÇLARINA GÖRE GELİŞTİRİYORUZ”
Çanakkale OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy yapılan çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hedefimiz gelişen küresel ekonomide yatırımcımızın ve sanayicimizin ihtiyaçlarına güler yüzlü anlayışımızla, en kısa sürede ve en düşük maliyetlerle karşılayan bir OSB olmaktır. Bu kapsamda göreve geldiğimiz günden itibaren temel sorunları belirleyerek, devam eden çalışmaları hızlandıracak, kendi enerjimizi ve vizyonumuzu ortaya çıkaracak faaliyetleri hiç zaman kaybetmeden hayata geçirmeye başladık. Yönetim Kurulu olarak, Çanakkale OSB Müdürümüz İlçin Ayan ile beraber tüm personelimizle sinerji toplantıları düzenledik. OSB’de faaliyet gösteren firmalarımızdan gelen geri bildirimleri hep birlikte masaya yatırdık. Yönetim Kurulu olarak yeni vizyonumuzu ve hedeflerimizi personelimizle paylaştık.Çanakkale OSB olarak firmalarımızın her türlü sorununa güler yüzlü, samimi ve kucaklayıcı yaklaşmamız gerektiğinin altını bir kez daha çizdik.Büyüyen OSB’mizin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kadromuzu genişlettik. 1915 Çanakkale Köprüsü ve çevre yolu bağlantılarıyla çok önemli bir ekonomi destinasyonu haline gelecek. Bizler devraldığımız bu hizmet bayrağını bir adım ileri götürmek için bölgemizin gelişen vizyonu ve ihtiyaçlarına göre geliştirmek için tüm enerjimizle durmaksızın çalışıyoruz.”
“KESİNTİSİZ ENERJİ VE FİBER ALTYAPI İÇİN İMZALARI ATTIK”
 Güney Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile yürüttüğümüz proje kapsamında OSB’mizin elektrik üst yapı modernizasyonu ve scada programının kurulumu 15.06.2021  tarihinde ihale edilecektir. Bununla beraber Telekom ile protokol imzalayarak hem scada alt yapısının sağlıklı çalıştırılması hem de OSB ‘de faaliyet gösteren sanayicilerimizin fiber internet altyapısı için karşılıklı protokol imzaladık. OSB’mizin yeni İdare Binası çalışmaları son hızla devam ediyor. Çevre düzenlemesi ile beraber Haziran ayı sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Büyüyen Çanakkale’miz için OSB’mizi de büyütmek, ilimizin kalıcı istihdamına ve ekonomisine katkı sağlamak yine öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu kapsamda ilgili paydaşlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Sanayicilerimiz ve yatırımcılarımıza yeni fabrika alanları oluşturmak ve onlara bu konuda her türlü kolaylığı göstermek bizlerin asli görevi. Bu görevimizi layıkıyla yerine getirmek üzere OSB Yönetim Kurulu olarak tüm paydaşlarımızla( Çanakkale Valiliği ,Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü Çanakkale Ticaret Odası) ortak akıl ve işbirliği ile çalışıyoruz. Ülkemizin 2023 hedeflerine ve bölgemizin ekonomik projeksiyonuna katkı sağlamak adına elimizden gelenin her zaman en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum