Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'NİN İHTİYAÇLARI DSİ'YE AKTARILDI

Susuzluk sorunu ile ilgili mücadele veren Çanakkale’nin önünde kuraklık tehlikesi bulunuyor. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz gün DSİ 25.Bölge Müdürü Nazmi Kolçak’ı ziyaret etti. Başkan Gökhan, “Çanakkale’nin ihtiyaçları ve kurumdan beklentileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” ifadelerinde bulundu.

ÇANAKKALE'NİN İHTİYAÇLARI DSİ'YE AKTARILDI
03 Aralık 2020 - 15:17
Bayramiç Barajı ve Atikhisar Barajı’ndaki su seviyesindeki ciddi düşüş kaygılandırıcı seviyelere ulaştı. Barajlardaki kuraklık önümüzdeki süreçte susuzluk ile ilgili sorunlar doğuracak. İstanbul ve İzmir’de dahil olmak üzere, yağışların azlığından ötürü, Türkiye’nin dört bir bölgesi kuraklık riski ile karşı karşıya kaldı.
Geçtiğimiz gün Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürü Nazmi Kolçak’a ve DSİ 25.Bölge Müdür Yardımcısı Feyzullah Kadırhan’a ziyarette bulundu. Başkan Gökhan, sosyal medya hesabından ziyaretlerle ilgili olarak, “Balıkesir DSİ 25.Bölge Müdürü Sayın Nazmi Koçak’ı ziyaret ederek, Çanakkale’nin ihtiyaçları ve kurumdan beklentileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.
Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atanan Sayın Feyzullah Kadırhan’a hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, hem de belediyemizin projeleri hakkında istişare de bulunduk” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum