Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN ÜYE ZİYARETLERİ

Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu, Çanakkale’de faaliyet gösteren Kadın Müteşebbisleri iş yerlerinde ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN ÜYE ZİYARETLERİ
05 Kasım 2020 - 11:04
Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Kurul üyeleri Atiye Laçin, Filiz Bahar, Didem Güner, Duygu Aktürk, Filiz Bahar, Gülçin Semizoğlu, Seçil Yavaşoğlu’nun hazır bulunduğu görüşmelerde, Lider Yönetim OSGB yetkilileri Arzu Bendeş ve Saniye Öfekler Elmas, Cura Hotel yetkilileri Nil Mercan ve Nilgün Gökser’i iş yerlerinde ziyaret ettiler.
Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Başkan Birce Bilici Şimşek; “ Lider OSGB’de Arzu ve Saniye hanımla yaptığımız görüşmede, İş Sağlığı ve Güvenliği için 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile zorunlu hale geldiğini, işveren ve çalışanların sağlıklı ve güvenilir bir ortamda tesis etmek için alınması gereken önlemler, denetimler ve eğitimler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Cura Hotel ziyaretimizde ise Nilgün ve Nil Hanım ile turizm sektörünün Çanakkale’nin büyümesindeki önemi ve koronavirüs salgını sürecinde aldıkları tedbirleri görüştük.” diyerek üye ziyaretlerine devam edeceklerini açıkladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum