Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNDEN İZMİR İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNE ZİYARET

TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyelerini ziyaret etti.

ÇANAKKALE İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNDEN İZMİR İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİNE ZİYARET
20 Haziran 2019 - 12:20

18 Haziran 2019 Salı günü İzmir Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen ziyarette; Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek, İcra Komite Üyeleri Atiye Laçin, Ebru İlter, Filiz Bahar, Kurul Üyeleri Pınar Uçman Düzenli, Sebahat Kaya ve Yönetici Asistanı Selen Kılıç hazır bulundu.

“KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİ ÖN PLANA ÇIKARTAN VE SOSYAL KONULARA DOKUNAN PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Ziyaretle ilgili bilgi veren Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı  Birce Bilici Şimşek; “Hedefimiz ilimizdeki kadın girişimci sayısını arttırarak Ülkemizdeki kadın girişimcilerin güçlenmesini sağlamaktır. Bu hedefimize ulaşmak üzere bir araya gelerek bilgimizi ve ticari tecrübemizi “Girişimcilik Kültürünü” yaygınlaştırmak için çalışıyoruz. Farklı illerde yapılan uygulamaları yerinde görmek, değerlendirmek ve fikir alışverişinde bulunmak için TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri ile bir araya geldik. Yaptığımız görüşmede gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız projelerimizi, kendileri ile yapılacak işbirliklerini ve projelerini görüştük. Bizlere vakit ayıran TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel ve tüm Kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Bu tür ortak akıl toplantıları ile Kadın Girişimciliğini ön plana çıkartan ve sosyal konulara dokunan daha fazla projeler üreteceğimize inanıyorum.” dedi.

Ziyaret, Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Birce Bilici Şimşek tarafından, Çanakkale Sofrası Yemek Kitabı ve Truva Atı verilmesiyle tamamlandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum