Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE HAVALİMANI ULUSLARARASI GİRİŞ-ÇIKIŞLARA AÇILDI!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre Türkiye genelinde aralarında Çanakkale Havalimanının da olduğu 10 havalimanı uluslararası giriş-çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı oldu.

ÇANAKKALE HAVALİMANI ULUSLARARASI GİRİŞ-ÇIKIŞLARA AÇILDI!
22 Ekim 2020 - 16:51
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre Türkiye genelinde 10 havalimanı uluslararası giriş-çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı oldu. Karar ile birlikte; Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Eskişehir, Hatay, Kocaeli, Kütahya, Sivas, Şanlıurfa ve Tekirdağ'daki havalimanları, uluslararası giriş-çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı ilan edildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
"DAİMİ HUDUT KAPISI" NE ANLAMA GELİYOR?
Çanakkale Havalimanı'nın uluslararası giriş-çıkışlara açık daimi hava hudut kapısı olması sevinç yaratırken bunun ne anlama geldiği, Çanakkale ve halkına ne gibi faydaları olacağı ise merak konusu oldu. Öncelikle Çanakkale Havalimanı'nın daimi hudut kapısı olarak ilan edilmesi; Çanakkale'ye yurtdışından uçak seferlerinin yapılacağı veya başlanacağı anlamına gelmiyor! Ancak yurtdışından gelen ve gidecek yolcular için büyük avantaj sağlıyor!
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum