Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'DE JEOTERMAL ENERJİ İLE ISITMALI SERA OSB ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Çanakkale İli Ayvacık ilçesi Tuzla bölgesinde hayata geçecek olan Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB toplantısı Vali İlhami AKTAŞ, başkanlığında gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE'DE JEOTERMAL ENERJİ İLE ISITMALI SERA OSB ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
22 Şubat 2021 - 14:28
İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya ve Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Mutlu Yaşar katıldı.
Çanakkale ili Ayvacık ilçesi Tuzla bölgesinde hayata geçecek olan Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB alanı için yapılacak olan çalışmalar, faaliyetler ve Çanakkale tarımına sağlayacağı faydalar hakkında Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ tarafından bir sunum yapılarak katılımcılara bilgi verildi.
Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ,” Ayvacık ilçesi Tuzla bölgesinde hayata geçecek olan Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB ile Çanakkale’yi kısa sürede sera üssüne dönüştürecektir “ dedi.
Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB ile Çanakkale’mizin tarım ürünlerinin ihracatına ivme kazandıracağını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Ayvacık ilçesi Tuzla bölgesinde gerekli altyapı çalışmaları tamamlanması ile faaliyete geçecek Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB,  tarım ürünlerinin ihracatına ivme kazandırıp uygun fiyatlı tarım ürünlerini de tüketicimize ulaştıracak. Çanakkale’mize hayırlı olsun” dedi.
Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB toplantısı görüş, öneri ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum