Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'DE 23.AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Çanakkale’de 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ahilik Haftası kutlamaları; meslek kuruluşları temsilcilerinin Çanakkale Valisi Sayın Orhan Tavlı ve Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan‘ın makamında ziyareti ile başladı.

ÇANAKKALE'DE 23.AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
18 Eylül 2018 - 09:56

Ziyaretlerin ardından Oda temsilcileri Mehteran Gösteri eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören alanına yürüdü.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy ve Genel Sekreter Sema Sandal’ın hazır bulunduğu katıldığı açılış töreniyle ilgili bilgi veren Başkan Yardımcısı Ersoy; Ahi Evran’ın kurucusu olduğu Ahiliğin ilk esnaf teşkilatı olduğunu, meslek erbabını ahlaki yönden de yetiştiren, iyi insan meziyetleri esas alarak düzenleyen bir örgütlenme olduğunu vurgulayarak, bu anlayışa her zaman ihtiyacımız olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Meydanı’na çelenk konması ile başlayan törene, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan, Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy,Genel Sekreter Sema Sandal,  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ile Birlik Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Odamız üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Törende ayrıca,Yılın Ahisi seçilenlere ödülleri takdim edilerek, Mehteran ve Halk Oyunları gösterileriyle Ahilik Haftası Kutlama programının ilk günü tamamlandı.

Ahilik Haftası kutlamaları, hafta boyunca Küçük Sanayi Sitesinde sağlık taramaları, tarihi yerlerin ziyaret edilmesi vb. etkinliklerle devam edecek olup Cuma günü Yalı Camiinde Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutulmasıyla tamamlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum