Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE BAROSU TÜRKİYE AVUKAT SPOR OYUNLARI-CUMHURİYET KUPASI'NA KATILDI

Çanakkale Barosu Avukatları 27-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenen ‘Türkiye Avukat Spor Oyunları-Cumhuriyet Kupası’na katıldı.

ÇANAKKALE BAROSU TÜRKİYE AVUKAT SPOR OYUNLARI-CUMHURİYET KUPASI'NA KATILDI
01 Kasım 2021 - 15:52
Futbol, basketbol, voleybol spor müsabakalarının düzenlendiği etkinliğe 38 barodan toplam 80 takım, bin 200 sporcu katıldı.

Çanakkale Barosu futbol ve basketbol takımlarının büyük özveriyle mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası niteliğindeki Cumhuriyet Kupası’nda, takımlar 4 gün boyunca kıyasıya yarıştı.
Çanakkale Barosu Başkanı Av. Soner Aydın’da hem futbol ve hem de basketbol takımında yer alarak turnuvaya sporcu olarak katılan tek Baro Başkanı oldu.

Turnuvayı değerlendiren Başkan Av. Soner Aydın; “Kahramanmaraş’ta düzenlenen Avukat Spor Oyunları/Cumhuriyet Kupasına katılarak ilimizi ve Baromuzu en iyi şekilde temsil eden sevgili meslektaşlarımın, kafile arkadaşlarımın, takım arkadaşlarımın hepsinin eline, emeğine, alın terine, yüreğine sağlık. Ayrı ayrı kendilerini kutluyor, sevgilerimi sunuyorum. Bizim açımızdan son derece keyifli ve aktif geçen bir turnuvaydı. Skor odaklı olmadan centilmence ve sadece sportif amaçla zaman zaman günde iki maç yaparak Baromuzu temsil etmekten ayrıca mutluluk duyduk.

Cumhuriyet Bayramımızı kutladığımız 29 Ekim günü Ay Yıldızlı Bayrak formasıyla maça çıktığımız maç herkesin ilgi ve takdirini kazandı. Turnuva için başta Kahramanmaraş Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu ile emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum