Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE BARO BAŞKANI AV. BÜLENT ŞARLAN'DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

ÇANAKKALE BARO BAŞKANI AV. BÜLENT ŞARLAN'DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
10 Ocak 2020 - 13:37

Başta Çanakkale’de olmak üzere görev yapan tüm gazetecilerimizin,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Tarafsız ve objektif basın; demokratik toplumların olmazsa olmazı, milli birliğin sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir mihenk taşıdır.

Genelde bütün özgürlüklerin, özelde basın özgürlüğünün sağlanma oranı, demokratik gelişmişliğin ve olgunluğun göstergesi sayılmıştır.

Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle mesleklerini icra eden basın emekçilerimiz, vatandaşımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini; ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde yerine getirmektedir.

İlkeli ve objektif haber yapmak adına hedef olmayı da göze alan gazetecilerimiz, sorumluluklarını yerine getirmek için her türlü zorluğa göğüs germektedir. Fedakârlıkları da herkes tarafından takdir edilen gazetecilerimiz her türlü risk altında haber peşinde koşmakta, kamu ve insanlık yararına hayati bir iş yapmaktadır.

Bu inanç ve düşüncelerle, daha iyi çalışma imkân ve koşullarına kavuşmaları temennilerimle, basın şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.

 

Av. Bülent Şarlan

Çanakkale Baro Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum