Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ERDOĞAN, GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel medya çalışanlarıyla bir araya geldi.

BAŞKAN ERDOĞAN, GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
10 Ocak 2020 - 13:34

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga’da görev yapan basın mensuplarıyla Biga Belediyesi’nde düzenlenen kahvaltı programında buluştu.

Samimi ve keyifli bir ortamda sohbet havasında geçen buluşmada basın mensupları gazetecilik mesleğine başlama ve mesleğindeki unutamadığı anıları anlattı. Mesleğin fedakarlık ve zorluk dolu olduğu vurgulanırken, uzun yıllardır mesleği icra eden gazeteciler paylaştığı anılarla herkesi eski yıllara götürdü. Programda aynı zamanda Biga’da görev yapmış rahmetli gazeteciler de anıldı.

Gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Erdoğan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gönülden kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yaşam temenni ediyorum. Bizleri her zaman her konuda arayabilir, bizlere ulaşabilirsiniz. Her bilgiyi vermek bizim boynumuzun borcudur. Sizler Biga’mızda zincirin önemli halkalarından bir tanesisiniz. Doğru haber ve bilgileri halkımıza ulaştırmak için en güzel şekilde ve fedakarca çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. İlçemizde olması gerektiği gibi güçlü, her görüş ve fikirden bir basın ailemiz var. Bu bizim en büyük zenginliğimizdir. Allah yaptığımız işi en iyi yapanlardan eylesin. Hatadan, kazadan ve beladan hepimizi korusun” diye konuştu.

Basın mensupları da Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a nazik davetleri ve özel günlerini kutladığı için teşekkür etti. Buluşma günün anısına fotoğraf çekimiyle son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum