Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN KURBAN BAYRAMINI KARŞILAMAYA HAZIR..!

Askıda Fatura İle Bayramda Dayanışmaya Hazırız

ÇAN KURBAN BAYRAMINI KARŞILAMAYA HAZIR..!
19 Temmuz 2021 - 19:14
Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yardımlaşma ve dayanışma gibi duyguları yoğunlukla yaşıyoruz. Biz de Çan Belediyesi olarak, bu duyguların bir gereği “Askıda Fatura” uygulaması ile dayanışmaya, kurban paylarını yerinden alıp aşevimizden ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak paylaşmaya vesile olmaktan mutluyuz. 


Mezarlıklardan İbadetgahlara Her Yeri Hazırladık. 

Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız, hayatımızı sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü temeli üzerine inşa ettiğimiz sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum. Çan’da bunun en güzel örneklerini vermekten mutluyuz. Mezarlıklarımızdan, ibadetgahlarımıza, pazarlarımızdan terminalimize heryerde bu güzel güne hazırlanmış olmanın huzuru içindeyiz. Kabirlerimizle birlikte, Çan’da yeni hizmete açtığımız Çanlı Gaziler, Şehitler ve Türk Devletleri Anıtı’mızı da vatandaşlarımızın ziyaretlerine sunmaktan mutluyuz. 

Çan Belediyesi, Bayram’da Tüm Gücüyle Vatandaşlarımızn Hizmetindedir

Çanlı hemşerilerimizin Covid-19 pandemisine karşı bayram süresince, toplum içinde kurban kesiminde, camide, alışverişte tedbiri elden bırakmadan temizlik, maske ve mesafe kurallarına hassasiyetle uyması dileğimizdir. Çan Belediyesi bu bayramda da tüm gücüyle vatandaşımızın hizmetinde olmayı sürdürecektir. 

 
Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde kucaklaşarak yaşandığı bayramlara kavuşmak dileğiyle, mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, bayramın Çan’ımıza, Çanakkale’mize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve esenlikler getirmesini temenni ederim. 


Bülent ÖZ 
Çan Belediye Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum