Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası 45 yaşında

Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odasının 45. Yıl dönümü programı düzenlendi.

Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası 45 yaşında
26 Aralık 2016 - 11:07 - Güncelleme: 26 Aralık 2016 - 11:29

Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odasının 45. Yıl dönümü programı düzenlendi. 

Kuruluşunun 45. yılı olan Esnaf Ve Sanatkârlar Odası 25 Aralık Pazar günü Çan Çarşı Cami’inde Mevlid-i şerif programıyla başladı. Ardından 15 Temmuz Şehitler Parkında pilav ikramı yapıldı. Saat 11.00 ila 17.00 arası yine 15 Temmuz Şehitler parkında Çan Esnaf Sanatkârlar Odasının kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.
 Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet GÜNER;
“Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın 45. Kuruluş Yıldönümü Programına Esnaf ve Sanatkârlarımız ile tüm Çan Halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür etti.  Şahsım, Yönetim ve Denetim Kurulum adına saygılarımı sunarım” dedi.

Programa Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Çan AKP İlçe Başkanı Murat Okan, Çan CHP İlçe Başkanı Ümran Aydın,  MHP Çan İlçe Başkanı Zeki Yılmaz, Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Güner, Çan Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Davut Tekne, Çan Şoförler Odası Başkanı Cemali Ergin, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, Çan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Emin Görgün, daire amirleri, sivil toplum kuruluşların başkanları ve vatandaşlar katıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum