Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN ER MEYDANINDA FİNALİN ADI SERKAN SERTÜRK

Çan Belediyesi 57.Geleneksel Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri gerçekleşti. Çan Belediyesi Güreş Kulübü sporcularının başarılı performansları Belediye tarafından kutlanırken, güreş kıran kırana geçen mücadeleler ile sona erdi.

ÇAN ER MEYDANINDA FİNALİN ADI SERKAN SERTÜRK
29 Temmuz 2022 - 11:11
Başpehlivanlığı elde eden Serkan Sertürk, finalist Süleyman Başer, yarı finalistler Cengizhan Şimşek ve Serhat Gökmen tebrik edildi.

Mücadele canlı yayından paylaşıldı ve yoğun ilgi gösterildi. Yoğun katılım gösterilen Yağlı Pehlivan Güreşleri hem halk hem siyasiler tarafından izlendi.

Yağlı Güreş Etkinliğine Kaymakam Mustafa Gürdal, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Kepez Belediye Başkanı Birol Aslan, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen ile belediye meclis üyeleri, STK başkanları, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, katılım gösterdi.

Çan Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda,” Güreş Ağamız Nazmi Çakır’a ve tüm ağalarımıza, muhtarlarımıza, basın mensubu arkadaşlarımıza; çalışmaları ve emekleri için Çan Belediye personeli arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Güreşlerimize katılarak bu heyecanı bizler ile paylaşan tüm misafirlerimize ve tüm halkımıza teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum