Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bülent Öz; "ÇAN'IN UMUDU, ÇAN'IN BAŞKANI OLACAĞIM"

Milletvekilliği süresince ilçe ilçe, köy köy ziyaretleriyle hemşehrilerinin iyi günlerinde ve kötü günlerinde hep yanlarında olan Bülent Öz, şimdi de yaklaşan yerel seçim sürecinde Çan’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

Bülent Öz; "ÇAN'IN UMUDU, ÇAN'IN BAŞKANI OLACAĞIM"
30 Ekim 2018 - 16:51

“Belediyecilik gönül işidir. Yaptıklarını halk zaten görür; sen yeter ki çalışmak iste, yeter ki vatandaşının yanında ol” tespitinde bulunan ve “Sizin umudunuz, sizin başkanınız olacağım” diyerek Çan’daki çalışmalarını sürdüren Bülent ÖZ; Sabaha karşı fırında, sabahın erken saatlerinde pazarda, gün içinde esnaf ziyaretinde hep hemşehrilerinin yanında olarak, Belediye Başkanlığını kazanması halinde de hiçbir siyasi fikir düşünce ayırt etmeden tüm hemşehrilerini kucaklayacağını bir kez daha gösteriyor.

Bülent ÖZ, sosyal medya hesaplarında ziyaretlerle ilgili yaptığı paylaşımlarda "Milletvekiliyken nasıl vatandaşlarım arasında ayırım yapmadıysam, İnşallah Belediye Başkanı olduğumda da hiçbir siyasi fikir düşünce ayırt etmeden tüm hemşehrilerimi kucaklayacağımı bir kez daha belirtmek isterim.” açıklamalarına yer verdi.

“Çanlı hemşehrilerim yanlarında olduğunu hissedeceği bir Belediye Başkanı istiyor.” Diyen Bülent ÖZ, “İnşallah Belediye Başkanı olduğumuzda da sık sık bir araya gelerek istek, talep ve sorunlarımızı konuşacağız” diyerek; daha fazla ÜRETEN ve BÜYÜYEN ÇAN için çok çalışacağını ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum