Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BU ÜLKENİN YARINLARI İÇİN HİÇBİR PROJELERİ YOK!

Cumhur İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, Kavaklık Meydanında yüzlerce Bigalı ile bir araya geldi.

BU ÜLKENİN YARINLARI İÇİN HİÇBİR PROJELERİ YOK!
27 Mart 2019 - 14:59

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam eden Cumhur İttifakı Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan’ın ‘Gönüller yapmak ve Biga’mızı birlikte yönetmek için Kavaklıkta buluşuyoruz’ çağrısına yüzlerce Bigalı karşılık verdi. Başkan adayı Erdoğan’a destek olmak için hükümet meydanında toplanan Bigalılar ellerindeki Türk bayrakları ile Kavaklık Meydanına yürüdü. Gençlerin meşaleler yakarak karşıladığı Kavaklık Meydanında bazı vatandaşlar ise evlerinin camından destek verdi.

HALKIMIZ NE DİYOR, NE İSTİYOR?

Slogan ve ıslıklar eşliğinde Kavaklık Meydanında konuşma yapan Cumhur İttifakı Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, “Birlikten beraberlikten bahsedenler buradaki tabloya iyi baksınlar. Sadece kendi çevremizdeki birlik ve beraberlikten bahsetmiyoruz. Birlikten bahsedenler parkınızı kapatmışlar, biz o parkı hiç kapatmayacağız. O park Kavaklık Mahalleli hemşerilerimize hizmet vermeye devam edecek. Diyorlar ki, burası yıkılacak, burası neden yıkılsın? Orası bizim canımız, ciğerimiz olan Adnan Menderes'in adını taşıyor. Orasını biz yutmayız. Size daha güzel hizmet vermek için derdimiz bir tek bu olur. Bizim 20 Ocak'ta ismimizin açıklanmasıyla yolculuğumuz başladı. Sizlerle birebir görüştük, mahallerimizde toplantılar yaptık, ev ziyaretlerine katıldık, sivil toplum örgütleri ile toplantılarımız yaptık. Bunların amacı sadece o değildi, bu ziyaretlerin asıl sebebi halkımız ne diyor, halkımız ne istiyor, Biga'mızın ihtiyaçları nelerdir. Biz bunları öğrenmek ve öncelikli ihtiyaçlarınızı belirlemek için sizlerle buluştuk.” Dedi

Cumhur İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“BİZ GEÇMİŞİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ”

Projelerimizi sizlerden almış olduğumuz bilgiler, istekler, öneriler doğrultusunda hazırladık. Bizim anlayışımızda ben yaptım oldu anlayışı olmadı ve olmayacak. Bu seçim sadece Biga'nın Belediye Başkanını, Belediye Meclis Üyelerini seçtiği bir seçim değil. Binlerce kilometre uzaklıkta camimizdeki Müslüman kardeşlerimize saldırdılar.  Müslüman kardeşimizi katlettiler ve katil manifestosunda Arabistan, Mısır ya da herhangi bir İslam ülkesini söylemedi. Dedi ki Türkiye, dedi ki Recep Tayyip Erdoğan, dedi ki İstanbul Ayasofya. Bizi bölemeyecekler, bizi ayıramayacaklar! Biz beraber olduğumuz sürece, biz Avrupa'ya ve dünyanın birçok yerine hükmetmiş ecdadın torunlarıyız. Biz geçmişimizi unutmayacağız. Unutmak isteyenlere inat biz geçmişimizi unutmayacağız. "Geçmişini unutan Milletler yok olmaya mahkumdur".

“PATATES, SOĞAN SATIN”

Biz oyuna gelmeyelim. Her zaman diyoruz herkesin siyasi görüşüne saygımız var. Ama mevzu vatan olunca, millet olunca, bayrak olunca, devlet olunca hepimiz bir aradayız. Bu ülkenin yarınları için hiçbir hesabı, hiçbir projesi olmayanlar geliyor bu meydanda patates, soğan diyor. Dünyanın en büyük köprüsünün Çanakkale'de inşaatının başladığını bilmiyor, dünyanın en büyük havalimanının Türkiye'de olduğunu bilmiyor, dünyada sağlık turizminde Türkiye'nin büyüdüğünü görmüyor, diyorlar patates, soğan. Çok meraklıysanız 1 Nisan'da gelin haldeki dükkanımı ben size vereyim patates, soğan satın.

“ÇALIŞMAK BİZDEN, DESTEK SİZDEN”

Mahallemizi ilgilendiren Avcılar Köprüsü ile Hacımadan Köprüsü arasındaki, Kocabaş Çayımıza paralel alanda parkımızın yoğunluğunu biliyoruz. Oraya Çay Bahçemizi, Çocuk Oyun Parkımızı, Kavaklık Sporumuza ve Hacımadan Köprüsünün tarafında olan kısma da basketbol ve voleybol sahalarının olduğu, tenis kortunun olduğu bir spor alanını, yürüyüş yollarının olduğu ve spor aletlerinin olduğu bu güzel projeyi de mahallemize en kısa zamanda kazandıracağız. Bunun yanında dar gelirli vatandaşlarımıza 240 adet ,Toki işbirliği ile ev sahibi yapacağız. 10 yılda Biga'da tam bin dar gelirli vatandaşımızı ev sahibi yaptık. 240 diyoruz ama hedefimiz bin. "Çalışmak bizden, destek sizden, yardım Allah'tan inşallah".

Çiçeklidede Mahallemize de 11 bin metrekare Belediyemize kazandırdığımız alana Kadın Sığınma Evini ve Çocuk Bakım Merkezini inşallah Biga'mıza hep birlikte kazandıracağız. 18 Eylül Stadyumunun bulunduğu alana 2 adet halı saha yaparak gençlerimizin spor yapmasını ve mutlu olmasını sizlerin bize vermiş olduğunuz destekle Biga'mıza kazandıracağız.

“SİZ İSTERSENİZ BİZ YAPARIZ”

Biz bu ziyaretlerimizde özellikle bayanlardan bir istek ve talep aldık. Dediler ki, Biga Panayırını kaldırdılar. Biz de dedik ki, siz isterseniz biz Panayırı Biga'da yeniden yaparız. Biga'dan Panayırı kaldıranlar, baktılar pabuç pahalı şimdi başladılar biz de Panayırı getireceğiz demeye. Getireceksiniz neden kaldırdınız? Biga Panayırımız Biga Kültür Festivali olarak 8 Haziran tarihinde geleneksel olarak devam edecek. Hem kültürlerimizi tanıtacağız, hem Panayırımızı yapacağız, hem çocuklarımız oynayacak, hem de gençlerimiz akşam konser dinleyecek, gösterileri izleyecek. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar, yaparsa siz yaparsınız.

“ŞEFFAF, HESAP VEREBİLİR OLACAĞIZ”

Biz Kısacası şunu anlatmak istiyoruz bizde ne makam sevdası, ne para sevdası var. "Bizde bir tek vatan sevdası var, Biga sevdası var". Seçim kazanmak için her şey mubah diyenlerden değiliz biz. Bizim milli ve manevi değerlerimiz var. Biz size hiçbir zaman yalan söylemeyeceğiz, ne yapacaksak onu söyleyeceğiz. Bizim belediyeciliğimizde  kapımız göstermelik olmayacak, her gelen kapıdan içeri girecek ve güler yüzle karşılanacak. Çünkü o makam sizin makamınız, o makamın sahibi Biga Belediyesi'nin sahibi sizlersiniz. Orası kimsenin babasının çiftliği değil. Şeffaf olacağız, hesap verebilir olacağız. Bize sadece seçilmiş meclis üyeleri değil, tüm Biga'da yaşayan 55 bin kişi her zaman hesap sorabilir. Biz her zaman hesap verebilir olacağız. 5 yıl önce söylenenleri iyi hatırlayın ve sözlerin yerine gelip gelmediğini siz araştırın, siz gözlemleyin ve 31 Mart'ta bunun kararını siz verin. Sevinen, mutlu olan, kazanan Biga olsun!

“SİZE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

Biz sadece Biga Belediyesi değil, Biga Belediye Başkanlığı değil, Meclis Üyeleri değil, biz Biga'mızın tüm köylerinden de destek istiyoruz. İl Genel Meclis Üyesi adaylarımız köylerde ziyaretlerine devam ediyor. Saim Yılmaz abimiz, ikinci sırada Milliyetçi Hareket Partisi'nden Enver Koç abimiz, üçüncü sırada Bülent Korkmaz arkadaşımız, dördüncü sırada Balıklıçeşme'de Belediye Başkanlığı yapmış, son 5 yıldır İl Genel Meclis üyesi olan Nihat Borazan abimiz, 5 sırada şuan Gençlik Kolları Başkanı Engin Tanrıkulu arkadaşımız var. Cumhur İttifakına desteklerinizi bekliyoruz. Siz bize destek verin, biz inşallah sizi hiçbir zaman utandırmayacağız. Size söz veriyorum sizin hizmetkarınız olacağız ve bir kuşunuzu israf etmeyeceğiz. Ankara'dan ne destek gerekiyorsa, şahit oldunuz geçen akşam vekillerimiz söyledi, bakanımız söyledi. Biz Biga'ya hizmet etmek istiyoruz. Biz Biga’mızda mutluluğun sadece yazılarda değil, biz insanlarımızın yüzü gülsün, ceplerine para girsin, çocuklarımız mutlu olsun, gençlerimiz yarınlara umut olsun istiyoruz. Biz size hizmet etmek istiyoruz, siz bize destek verin çalışmak bizden."

Kavaklık Mahallesinde gerçekleşen mahalle konuşmasına AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sadettin Saat, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum