Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA 3+1 EĞİTİM MODELİNE GEÇİŞ ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Enver YOLCU ve Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ tarafından, ÇOMÜ Meslek Yüksekokulları öğrencilerimizin istihdama yönelik yetişmelerini sağlamak amacı ile benzeri eğitimi uygulayan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokuluna bir ziyaret gerçekleştirildi.

BİGA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA 3+1 EĞİTİM MODELİNE GEÇİŞ ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
27 Mart 2019 - 14:54

Ziyaret kapsamında Çorlu MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nuray Olcay IŞIK ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gürkan MUTLU ile İşyeri Uygulama Eğitimi eğitim modeli (3 + 1 modeli) hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Ayrıca Çorlu MYO derslik ve laboratuvarları gezilerek incelemelerde bulunulmuştur.s

Oldukça yararlı geçen ziyaret sonrasında; Biga Meslek Yüksekokulunun Makine,  Elektrik ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programlarında 3+1  eğitim modelinin uygulanabilmesi için çalışmalara başlanıldı. Bu kapsamda belirtilen programlarda öğrenim görecek öğrencilerin ilk 3 yarıyılını Meslek Yüksekokulunda, son yarıyılını ise  tamamen ilgili sektörlerde uygulamalı eğitim olarak görmeleri planlanmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum