Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BU OLAY ADA'YA YAKIŞMADI!

Gökçeada’nın sevilen esnaflarından Rum asıllı Zafiris Piynari iddiaya göre üç kişi tarafından darp edildilerek öldürüldü

BU OLAY ADA'YA YAKIŞMADI!
14 Mayıs 2019 - 13:04

Edinilen bilgiye göre, Gökçeada’da yaşayan Zafiris Piynari isimli Rum asıllı vatandaş, iddiaya göre üç kişi tarafından öldürüldü. Adanın sevilen esnaflarından olan Piynari’nin parasını gasp etmek isteyen şahıslar,  Piynari’yi darp ederek parasını aldılar. Aldığı darbeler sonrasında hayatını kaybettiği öğrenilen Zafiris Piynari katil zanlısı olduğu iddia edilen üç şahıs göz altına alındı.

Gökçeada’da yaşadığı evinde ölü olarak bulunan Zafiris Piynari'nin ölümü nedeniyle Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin Metropolit Yorgi Draguni'ye taziye ziyaretinde bulundu, Beraberinde Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Belediye Meclis Üyeleri Hikmet İnciser ve Hasan Akpolat ile Metropolit Yorgi Draguni'yi makamında ziyaret eden Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin başsağlığı diledikten sonra olayın araştırma aşamasında olduğu sonucun araştırma sonunda ortaya çıkacağını ve ortaya çıkacak olan sonucun birlikte yaşamayı ilke edinmiş Gökçeadalıların huzurunu bozamayacağını belirtti.

Ada halkı “Yıllardır böyle bir olay meydana gelmedi. Burada barış ve huzur içerisinde yaşıyoruz. İnşallah böyle bir olay tekrar yaşanmaz. Bu olay ada’ya yakışmadı” yorumunu yaptılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum