Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BOZCAADA-GEYİKLİ HATTINI KULLANACAKLAR DİKKAT!

Çanakkale’den Bozcaada’ya ulaşmak isteyen vatandaşlar için hem otobüs hem de arabalı feribot sefer saatlerinde düzenlemeye gidildi.

BOZCAADA-GEYİKLİ HATTINI KULLANACAKLAR DİKKAT!
03 Haziran 2019 - 16:17

Yaz aylarının vaz geçilmez tatil bölgelerinden olan Bozcaada, 9 günlük bayram tatilinde yerli ve yabancı bir çok misafirini ağırlayacak. Çanakkale’den Bozcaada’ya iki türlü ulaşım yolu bulunuyor. 1 Haziran itibariyle Çanakkale-Bozcaada’da arası deniz otobüsü seferleri başladı. Doğrudan Bozcaada’ya ulaşım saatleri ise; Çanakkale’den saat 10.00’da, Bozcaada’dan ise saat 19.00 oldu.

Öte yandan kara yolu ile adaya ulaşmak isteyen vatandaşlar için Geyikli Seyahat 1 Haziran tarihi itibariyle tarifelerinde değişikliğe gitti. Yapılan değişiklik neticesinde Çanakkale’den Geyikli’ye en erken hareket saati 6.30 olurken, adadan kente dönmek isteyenler için en son hareket saati 22.45 olarak belirlendi.

GESTAŞ ada seferlerinde gittiği yaz tarifesi ile saatleri düzenledi. Arabalı feribotun Geyikli’den Bozcaada’ya olan en erken seferi 8.00 olurken, adadan Geyikli’ye son hareket ise 23.30 oldu.

Geyikli’den adaya dönecekler için ise son hareket saati 00.00 olarak belirlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum