Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BİZ HAZIRIZ"

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, seçim sürecini ve hayata geçirilecek olan projeleri değerlendirmek adına CHP Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Adayları ile bir araya geldi.

"BİZ HAZIRIZ"
23 Şubat 2024 - 11:57
31 Mart Yerel Seçimlerine yaklaşık olarak 1 ay kadar kaldı. Siyasi partilerin belirlediği Belediye Başkan Adayları da 31 Mart’ta yapılacak olan seçimde seçildikleri taktirde hayata geçirmeyi planladıkları projelerini açıklamaya başladılar.

Adayların projeleri, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle Çanakkale’de seçim hazırlıkları daha da hızlanmaya başladı. Vatandaşlar, kentte yaşadıkları sorunların çözülmesi konusunda kendilerini ziyaret eden adaylara anlatmaya devam ediyor. Adayların projeleri de vatandaşların taleplerini karşılayıp karşılamayacağı yönünde merak uyandırıyor.

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, 31 Mart seçimleri ile ilgili çalışmalarına hız kazandırdı. CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Erkek, 24 Şubat günü Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı ile oluşturduğu projeleri Çanakkalelilere tanıtacak. Bu konuda çalışmalarına tam gaz devam eden Erkek, CHP Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Adayları ile bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı. Truva Otel’de yapılan programda, hayata geçirilecek projeler masaya yatırılırken, seçim süreci değerlendirildi. Belediye Başkan Adayı Erkek, toplantıyla ilgili olarak; “Bu sabah Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarımızla bir araya geldik. Yerel seçim sürecini değerlendirdik. Birlikte yönetmek için biz hazırız” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum