Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BİR AN EVVEL SEÇİM SANDIĞINI GETİRİN"

İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı, Bahadır Erdem Çanakkale’ye geldi.

"BİR AN EVVEL SEÇİM SANDIĞINI GETİRİN"
10 Ağustos 2022 - 10:33
İYİ Parti İl Başkanlığında bir basın açıklamasında bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem İktidara, “AK Parti’ye sesleniyorum bu vatandaşlara daha fazla eziyet çektirme. Bir an evvel seçim sandığını getirin” sözleriyle yüklendi.
İYİ Parti önce esnafı gezerek hem esnafın hem öğrencilerin hem vatandaşların derdini dinledi. Vatandaşlar ekonomiden dert yanarken, Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, İYİ Parti iktidarında umutlu olmaları gerektiğini belirterek seçime kadar esnafın mücadele etmesi gerektiğini aktardı.
Esnaf gezisinin ardından İYİ Parti İl Başkanlığında yoğun bir katılım ile basın açıklaması gerçekleşti.
Gerçekleşen basın açıklamasında,” İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı, Bahadır Erdem, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, ve İl ve İlçe parti örgütü katılım gösterdi.

Sert açıklamalarda bulunan İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı, Bahadır Erdem,” Bugün 9 Ağustos günü, Çanakkale’de olmaktan mutluyum. Bugün CHP Hukuk İşleri Başkanı, Sayın Muharrem Erkek ile güçlendirilmiş parlamenter sistem toplantısı vereceğiz. İYİ Parti’nin bütün kadroları iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemi çalıştılar. 6 muhalefet partisi ile çok ciddi olarak çalıştık ve bu sitemi ortaya koyduk. Vatandaşlarımızı, hukukun temsil edildiği sağlam bir anayasa düzenine hep birlikte geçireceğiz. Tek adam rejiminin Türkiye’ye ne kadar zarar verdiğini, ülke olarak deneyimliyoruz. Soframızda ki hem bereketi hem huzuru kaçıran bu sistemin zararını gördük.
“BİR KPSS SINAVINI DAHİ BECEREMİYORLAR”
Hukuk sistemi maalesef, AK Parti tarafından baskı altına alınıyor. AK Parti’nin istemediği kararı verenler sürülüyor. Bir KPSS sınavını dahi beceremiyorlar. Bu olay gençlerin geleceğe ve yarınlara ilişkin hayallerinin elinden çalınmasını, gösteren rezalet bir olaydır. Olayın hemen ardından Genel Başkanımın talimatı ile İYİ Parti’nin Hukuk Başkanı olarak savcılığa şikâyette bulundum. ÖSYM başkanı görevden alındı. Bu aksaklıklar olduğu için değil seçim yaklaştığı için ÖSYM başkanını görevden aldılar. Bu rezaletin temizlenebileceğini düşünüyorlar. Bu konunun takipçisi olacağız bu tek bir günün sınavı değil aslında yirmi yıldan bugüne gelen özetidir. 
CUMHURBAŞKANI TALİMAT VERMESE HASTANEDE ÇIKAN YANGIN SÖNMEYECEK Mİ?
Yıllarca birlikte çalıştıkları daha sonra çıkar çatışmasına girince, darbe girişimi yapan FETÖ’nün zaten 20 sene boyunca memur sınavlarında, hâkim, savcı sınavlarında geçlerin geleceğini çaldığı yöntemin, aynısını KPSS’de AK Parti iktidarı yapmıştır. Bunu yapan hükümetin kendisidir. Hükümet sorumludur, bakanı sorumludur. Sayın Cumhurbaşkanı, hükümetin başı olarak bundan sonuna kadar sorumludur. Bu sistemde İstanbul’da bir hastanede yangın çıkıyor, Cumhurbaşkanı’nın sözcüsü Türkiye’ye’ bir hastane yangınını, Sayın Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla söndürdük diyor. Bunu böyle söylemeyin buna dünya güler. Bu ülkenin belediyesi ve itfaiyesi yok mu? Cumhurbaşkanı talimat vermese hastanede çıkan yangın sönmeyecek mi?
“YÖNETİLEMEYEN BİR ÜLKEDEN BAHSEDİYORUZ”
Tel tel dökülen bir iktidar var. Derhal seçim yapması lazım ama ben seçim beklemiyorum. Kazanmayacağı için erken seçimi yapmayacak. AK Parti’ye sesleniyorum bu vatandaşlara daha fazla eziyet çektirme. Bir an evvel seçim sandığını getirin. Bu ülkeyi düzeltelim. Hiçbir meslek grubunun dayanacak gücü kalmadı. Gerçekleri anlamayan bir Merkez Bankası’nın olduğu, ekonomiden haberi olmayan bir Bakan’ın görev yaptığı, yönetilemeyen bir ülkeden bahsediyoruz. Sayın Genel Başkan bütün Türkiye’nin illerini gezdi ve bütün ilçeleri gezecek. Devamlı gençlerin, esnafın ve kadınların yanındayız. İlk seçimde AK Parti ve küçük ortakları bu seçimi kaybedecekler, uzatmayı oynuyorlar” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum