Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA TİCARET BORSASI'NDAN ERDOĞAN'A "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

Biga Ticaret Borsası yöneticileri, Biga Belediye Başkanlığına seçilen Bülent Erdoğan’a ziyarette bulundu.

BİGA TİCARET BORSASI'NDAN ERDOĞAN'A "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ
18 Nisan 2019 - 13:50

Ziyarete Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Okyay, Meclis Başkanı Fahrettin Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Borsa ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirten Erdoğan, "Ticaret Borsası yöneticileri ile birlikte şehrimize, tüccarımıza ve esnafımıza hizmet edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Biga Ticaret Borsasının ilçenin çok önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Belediye başkanlığı yapacağımız süre içerisinde hem hükümet olarak hem belediyemiz olarak borsamızla beraber tarım ve hayvancılık üzerine Biga’mıza önemli hizmetler sunacağımız kanaatindeyim. Bizler belediye olarak Ticaret Borsasının her zaman yanlarında olacağız, arkasında olacağız, destekçisi olacağız." açıklamasında bulundu.

Ticaret Borsası Başkanı Mesut Okyay da çalışmaları hakkında bilgi vererek, Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Biga Belediyesine borsa olarak her alanda gerekli desteği vereceklerini, sivil toplum örgütü duyarlılığı içinde çözüme katkı sunacaklarını aktardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum