Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA İİBF 2018 – 2019 YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesinde gerçekleştirilen törene Biga Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı ve Biga İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, akademik, idari personel ile aileler katıldı.

21 Haziran 2019 - 10:53

ÇOMÜ’lü akademisyenlerin izleyicileri selamlama yürüyüşünün ardından mezun olan öğrencilerin geçit töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mezun öğrenciler adına fakülte birincisi Yaprak Deniz konuşma yaptı. Deniz konuşmasında okulundan ayrıldığı için üzüntülü mezun olduğu için de sevinçli olduğunu söyledi.

Ardından Rektör Yardımcısı ve Biga İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın konuşmalarına geçildi.

Konuşmaların ardından fakültede dereceye giren öğrencilere ödülleri Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve diğer protokol üyeleri ile akademisyenler tarafından verildi.

Fakülte birincisi mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

 Tören mezuniyet programının yapılmasına katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür belgesi verilmesinin ardından kep atma merasimiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum