Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA'DA NEFES KESEN OPERASYON SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Ve İstihbarat Şube Ortak Çalışmasında Çanakkale Biga İlçe Merkezli Planlı Operasyon düzenlendi.

07 Şubat 2020 - 15:50

Bölgenin Parlayan Yıldızı Çanakkale’nin En Büyük İlçesi Biga’ya organize Suç Örgütü Olarak Yerleşme Amaçlı Geldiği Tespit Edilen,  Her Türlü Adi Ve Örgütlü Suç Geçmişi Olan Şüpheliler Polisin Dikkatinden Kaçmadı.

Bigadaki Vatandaşların Huzurunu Kaçırıp Tehdit Ve Zorbalıkla Parasına Malına Göz Diken, Vatandaşları Silah Ve Ölümle Tehdit Ederek  Borçlandırıp Sindirmeye Çabalayan, Uyuşturucuyla Mücadele Yalanıyla Örgüt Üyelerini  Bağımlı Hale Getiren Gösteriş Meraklısı Suç Örgütünün Sözde Lideri Ve Örgüt Üyeleri Biga'ya  Geldikleri İlk Günden İtibaren İlmek İlmek Büyük Bir Sabırla Takibe Alındı.

Planlı Operasyonun İki Buçuk Aylık Teknik Ve Fiziki Takip Kısmı Devam Ederken Balıkesir Gönen İlçesi Eski Belediye Başkanına Gerçekleştirilen Silahla Yaralama  Olayını Sözde Örgüt Liderinin Azmettirdiği Şüphesi Üzerine  Operasyonu  Erken Başlatma Kararı Alındı.

Gönen Mafyası Namıyla Genişlemeye Çalışan Grubun  Elebaşının Eski Eşinin De Aralarında Bulunduğu Toplam 23 Kişinin Yakalanması İçin  Biga C.Başsavcılığının Talimatlarıyla :

Çanakkale  İli Biga Ve Çan İlçeleri, Balıkesir İli Gönen, Erdek, Edremit, Bandırma İlçeleri, Manisa Turgutlu İlçesi, Bursa Yıldırım İlçesi, İstanbul Beykoz İlçesi Ve Kocaeli Körfez De Eş Zamanlı Operasyon Düğmesine Basıldı.

Özel Harekat Ve  Çevik Kuvvet Desteğinde  Drone Ve Narkotik Köpeği Şila Nın Da Katıldığı Operasyonda Sözde Örgüt Elebaşı S.K, Eski Eşi B.Ö. İle Birlikte  Şüphelilerin Tamamı Gözaltına  Alınarak Biga İlçe Emniyet Müdürlüğüne Getirilmiş  Sorgulamalarına Devam Edilmektedir.

Evlerde Ayrıca  Pompalı Tüfek, Tabancalara Ait Çeşitli Ebatlarda Mermi, Beyzbol Sopası, Boş Senetler İle Kırılmış Halde Flash Bellek, Sim Kart Ve Telefonlar Ele Geçirildi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum