Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİGA'DA MOTOR FESTİVALİ HEYECANI

18 Eylül Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Motor Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

BİGA'DA MOTOR FESTİVALİ HEYECANI
15 Eylül 2021 - 13:27
Biga Belediyesi, Biga Kent Konseyi ve Biga Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (BİGMOK) öncülüğünde 10-11-12 Eylül tarihlerinde Abdiağa mesire alanında Motosikletliler Yaza Veda Programı düzenlendi. 18 Eylül Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleşen program ilçeden ve çevre şehirlerden motosiklet sevdalılarının sağladığı katılımla renkli görüntülere sahne olurken, Biga’nın tarihi, kültürel ve doğal değerleri tanıtıldı.

Programa katılan motosikletçiler, Abdiağa mesire alanından hareket ederek Nilüfer Gölü’nü gezdi. Mehmetçiğin isim babası Bigalı Mehmet Çavuş’un kabri ile Savaş Galerisi ziyareti ve düzenledikleri Şehir Korteji sonrası Çınarlık Parkı’nda bir araya gelen motosikletçiler Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcıları Sıtkı Keçeci ve Nazım Hikmet Keskiner ve Belediye Meclis üyeleriyle sohbet etti.
Çınarlık Parkı’ndan tekrar Abdiağa mesire alanına ulaşan motosiklet sevdalıları, Ercan Yeşiltaş konseri ve DK Sanat canlı müzikleriyle doyasıya eğlendi.
Program sonunda plaket ve çiçek takdimleri yapıldı. Motorsikletçiler, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Biga’mızın Kurtuluşunun 99. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Biga Motosiklet Kulübü ve Motor Sporları Derneği’nin (BİGMOK) öncülüğünde 10-11-12 Eylül’de düzenlenen Motosiklet Yaza Veda Kampı’na katılan vatandaşlarımızı kamp alanında ziyaret ettik. Etkinliğimizin ikinci günü Motosiklet sürücülerimizin Nilüfer Gölü, Bigalı Mehmet Çavuş’umuzun kabri ile Savaş Galerisi ziyareti ve düzenledikleri Şehir Korteji sonrası Çınarlık Parkımızda sohbet ettik. Akşamında Abdiağa Mesire Alanımızda düzenlediğimiz Biga’lı sanatçılarımızın sahne aldığı konsere katıldık. Doyasıya eğlendiğimiz etkinliklerimize çevre İllerden katılan motosiklet sürücülerimize ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum