Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BELEDİYE MECLİSİ ÇTSO'DA YAPILACAK

Çanakkale Belediye Meclisi’nin Aralık ayı meclis toplantısı, ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılacak. Meclis toplantısına girişte meclis üyelerinin ve basın mensuplarının HES kodları sorgulanacak.

BELEDİYE MECLİSİ ÇTSO'DA YAPILACAK
03 Aralık 2020 - 15:06
Çanakkale Belediye Meclisi’nin Aralık ayı meclis toplantısı, 3 Aralık’ta (Bugün), ÇTSO’da gerçekleşecek. saat 17.00’de başlayacak olan meclis toplantısının girişinde HES kodları sorgulatılacak. HES kodu olmayanlar meclise alınmayacaklar. Belediye konuyla ilgili bir duyuruda bulundu.
Çanakkale Belediyesi tarafından, Belediye Meclisi ile ilgili yapılan duyuruda, “Değerli basın mensuplarımız, Pandemi tedbirleri kapsamında 3 Aralık 2020 Perşembe günü saat 17.00’de ÇTSO Dr. İbrahim Bodur Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı girişinde HES kodu sorgulaması yapılacaktır.
HES kodu olmayanların toplantıya katılmalarına izin verilmeyecektir.Belediye Meclis Toplantısına katılacak olan basın mensuplarının HES kodlarını önceden almalarını önemle rica ederiz” ifadeleri yer aldı.
Meclis Toplantısını, Çanakkale Belediyesi sosyal medya hesaplarından (YouTube, Facebook ve Twitter),
ayrıca Çanakkale Tv'nin www.canakkaletv.com.tr internet adresi ile Çanakkale Tv Facebook ve YouTube sayfalarından canlı olarak izleyebilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum